Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA HABERİ: Mustafa Hakkulu cinayetinde flaş gelişme! - Adana haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'da, Kozan ilçe Jandarma ekipleri dün en yakın arkadaşı İsa Dumlu’nun cinayeti işlediğini itiraf etmesi üzerine canlı yayında gözaltına alınan ve Kozan’a getirilecek olan İsa Dumlu’nun ardından Yüksel Ürün, Kozan’da gözaltına alınmıştı.

        ESKİ EŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

        İHA'da yer alan habere göre akşam saatlerinde Malatya’da bulunan Mustafa Hakkulu’nun eski eşi Bengül Güvenç'in de gözaltına alınarak Kozan’a getirileceği öğrenildi.

        BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

        Öte yandan ensesinden silahla vurulmuş halde bulunan 35 yaşındaki, 3 çocuk babası tamirci Mustafa Hakkulu, bugün Kozan'a bağlı Yüksekören köyü Narlıören Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından topağa verildi.

        BABASI GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

        Hakkulu toprağa verilirken, babası Mehmet Hakkulu güçlükle ayakta durdu. Hakkulu'nun kardeşleri ise gözyaşlarını tutamadı.

        EŞİYLE İLGİLİ SÖZLERİ NEDENİYLE VURMUŞ

        DHA'da yer alan habere göre öte yandan bir televizyon kanalında Mustafa Hakkulu ile ilgili yapılan programa katılan arkadaşı İsa Dumlu, canlı yayında cinayeti itiraf etmişti.

        CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

        Mustafa ile birlikte alkol alırken eşine ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini, bu nedenle de dayanamayıp, Hakkulu'nu vurduğunu ileri süren İsa Dumlu, canlı yayında gözaltına alınmıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ