Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Tuğba Keleş'i katleden cani öldü

        Adana'nın Kozan ilçesinde dün markete müşteri gibi giren Erdoğan Küpeli'nin, eşinden ayrılmış 2 yaşında çocuğu olan kasiyer Tuğba Keleş’i katletmesi Türkiye'yi derinden sarstı. Arkadaşlık teklifini kabul etmediği gerekçesiyle Keleş'i başından vurarak öldüren eski öğretmen Erdoğan Küpeli, tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı öldü.

        DHA'nın haberine göre, Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i (29) 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu. Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        TUĞBA KELEŞ'İ BAŞINDAN VURDU

        Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, dün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi'ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren eşinden ayrılış 2 yaşında çocuğu olan kasiyer Tuğba Keleş'i tabancayla başından vurdu. Ardından da aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

        HASTANEDE ÖLDÜ

        İhbar üzerine markete gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Keleş ve Küpeli'yi hastaneye kaldırdı. Tuğba Keleş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Erdoğan Küpeli de sabaha karşı hayatını kaybetti.

        20 GÜN ÖNCE ŞİKÂYETÇİ OLMUŞ

        İHA'nın haberine göre, daha önce birçok olaya karışan Küpeli için Tuğba Keleş, 20 gün önce tehdit, takip ve taciz edildiği için şikayetçi olmuştu. Erdoğan Küpeli tarafından yolu kesilerek kaçırılmaya çalışılmış, ardından ağabeyi Muhammed Keleş tarafından kurtarılmıştı. Muhammed Keleş kardeşini kaçırmaya çalışan Erdoğan Küpeli’den kardeşi ile birlikte şikayetçi olurken, Küpeli savcılıktan serbest kalmıştı.

         Korkunç! Teklifini reddedince başından vurdu
        Korkunç! Teklifini reddedince başından vurdu Haberi Görüntüle

        TUĞBA'NIN CENAZESİNİ, YAKINLARI ALDI

        Arkadaşlık teklifini reddettiği eski öğretmen Erdoğan Küpeli tarafından dün çalıştığı markette başından tabancayla vurularak, öldürülen Tuğba Keleş´in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Keleş´in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kozan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi'ne götürüldü.

         Tuğba Keleş cinayetinde yeni detaylar
        Tuğba Keleş cinayetinde yeni detaylar Haberi Görüntüle

        TUĞBA KELEŞ'İN ANNESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

        Adana’nın Kozan ilçesinde saplantılı aşığı tarafından bir mağazada silahla vurularak öldürülen 1 çocuk annesi Tuğba Keleş gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Adana Adli Tıp Kurumundan sabah ağabeyleri tarafından cenazesi alınan Tuğba Keleş, baba ocağı Aydınlı Mahallesi'ne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Tuğba Keleş'in cenazesi köy mezarlığına getirildi. Cenazede anne Havva Keleş’in ağıtları yürekleri dağladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ağabey Muhammed Keleş, göz yaşlarını silerek cenaze namazını kıldı.

        AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili aileye başsağlığı dilerken yaşanan olayların çok üzücü olduğunu kaydetti.

        CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de, "Kadın cinayetine maruz kalan bir kadın kardeşimizi kaybettik. Artık bu ülkede şiddet dilinin son bulmasını istiyoruz. İnsanların bireysel silahlanmasının önüne geçilmeli son bulmalı" dedi.

        5 kardeş olan Tuğba Keleş geride 3 yaşında Alp adındaki evladını bıraktı.

        Öte yandan, Tuğba Keleş'i katlettikten sonra aynı silahla intihara kalkışan Erdoğan Küpeli de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ