Konya'da patlamanın ardından çıkan yangında bedensel engelli vatandaş hayatını kaybetti
Konya'da çıkan patlamada bir can hayattan koptu. Bedensel engelli Ali Göçer'in ev olarak kullandığı depoda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken yapılan incelemede Göçer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olaya ilişkin inceleme sürüyor
ABONE OLKonya'da 69 yaşındaki bedensel engelli Ali Göçer’in ev olarak kullandığı depoda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken yapılan incelemede Göçer’in hayatını kaybettiği belirlendi.
DHA'nın haberine göre olay, saat 23.50 sıralarında Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev olarak kullanılan bir depoda meydana geldi.
69 yaşındaki Ali Göçer'in ev olarak kullandığı depoda henüz belirlenemeyen sebeple yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Alevler ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Ekipler içeri girdiğinde yalnız yaşayan Ali Göçer'in cansız bedeniyle karşılaştı.
Yaklaşık 5 yıldır depoda yaşadığı belirtilen Göçer'in cansız bedeni otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olaya ilişkin inceleme sürüyor.