Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA: Mansur Yavaş kardeşinin ölümüyle yıkıldı! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 56 yaşında hayatını kaybeden kardeşi Sabri Yavaş için Cemil Ercan Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

        Cenazeye, Yavaş'ın yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Valisi Vasip Şahin, bazı milletvekilleri ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Sabri Yavaş'ın cenazesi, namazın ardından ilçe mezarlığına defnedildi.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAVAŞ'I TELEFONLA ARADI

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a kardeşi Sabri Yavaş'ın vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

        Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Mansur Yavaş'ın vefat eden kardeşi Sabri Yavaş'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

        ÇELİK: YAVAŞ VE AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kardeşi vefat eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a başsağlığı diledi.

        Çelik, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Sayın Yavaş'a ve tüm ailesine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

        ALTUN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş’a Allah’tan rahmet, Sayın Yavaş başta olmak üzere ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ