Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa REHİNE KABUSU! Son dakika: Soruşturma tamamlandı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, Şişli'deki özel bir tıp merkezinde 30 Aralık 2020'de saat 15.30 sıralarında gerçekleşmişti. Şüpheli Ramazan K. eski sevgilisinin kız kardeşi olan hemşire Hayrünisa C.'yi görevi başındayken bıçakla rehin almıştı.

        DHA'nın haberine göre, şüpheli Ramazan K'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına almıştı. Bıçakla yaralanan Hayrünisa C. hastanede tedavi altına alınırken; polis tarafından yakalanan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

         Hayat kurtaran refleks!
        Hayat kurtaran refleks! Haberi Görüntüle

        Şüpheli Ramazan K. "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 31 Aralık'ta tutuklanmıştı. Şüpheli Ramazan K'nin, hemşire Hayrünisa C'yi rehin aldığı anlar, güvenlik kameralarına da yansımıştı.

        REKLAM

        AĞIR CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAK

        İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, olaya ilişkin soruşturmayı tamamladı. Savcılık, şüpheli Ramazan K. hakkında "Öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar, "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan 1 yıldan 5 yıla kadar, "Tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar ve "Hakaret" suçundan ise 3 aydan 2 yıl 6 aya kadar hapis olmak üzere toplam 10 yıl 9 aydan 24 yıl 6 aya kadar hapsini talep etti.

        İddianame kabul edilirse şüpheli Ramazan K. önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ