Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Son dakika transferleri - Biten transferler ve daha fazlası - Transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Sevilla tarafından sezon başında Atalanta’ya kiralık gönderilen Simon Kjaer, İspanya’ya geri döndü. Fenerbahçe'ye yeniden dönmesi gündemde olan Danimarkalı oyuncu için İspanyol basını, "Ücreti yüksek, bu yüzden Türkiye’ye dönmesi zor" yorumu yaptı.

        2

        PSV, Bruma'nın menajerine transfer için yetki verirken Portekizli yıldızın menajeri, Başakşehir'le masaya oturdu. Turuncu-lacivertliler, Bruma'yı 1,5 yıllık kiralamak istiyor.

        3

        Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kongolu oyuncusu Thievy Bifouma'nın sözleşmesini 1+1 yıllığına uzattı.

        4

        Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin kiralık sözleşmesinin feshedilmesi beklenirken Jean Michael Seri için son karar ise henüz verilmiş değil.

        5

        Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Luyindama'nın sözleşmesi dondurulacak. Andone'yle de yolların ayrılması bekleniyor.

        6

        Kayserispor Kulübü, Ukraynalı golcü Artem Kravets'in takımdan gitmesine izin vermedi.

        7

        Bu sezon Altınordu'da forma giymeye başlayan 16 yaşındaki stoper Ravil Tagir'in bonservis bedeli belirlendi. Birçok dev kulübün radarında olan genç savunmacı için Altınordu, 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor.

        8

        Club Brugge, sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Mbaye Diagne'yi Katar'da yapacağı devre arası kamp kadrosuna dahil etmediğini açıkladı. Diagne'nin Galatasaray'a geri dönmesi bekleniyor.

        9

        Beşiktaş'ta Antalya kampının kadrosuna alınmayan Ajdin Hasic'in geleceği konusunda bekleyiş devam ediyor. Boşnak oyuncudan vazgeçmeyen yönetimin, imza parasında uygun bir formülde anlaşılması halinde resmi imzayı attıracağı kaydedildi.

        10

        Alman basını Frankfurt'un kamp kadrosuna almadığı Falette’yle Fenerbahçe'nin ilgilendiğini yazdı. 27 yaşındaki Gineli stoperin Kanarya’ya yakın olduğu belirtildi.

        11

        Galatasaray, Celil Yüksel'in bedelsiz olarak Adanaspor'a kiralandığını açıkladı.

        12

        Leicester City ve Dortmund, Merih Demiral için Juventus'a teklif yaptı. Leicester'ın 30 milyon Euro'luk teklifi, Juventus tarafından reddedildi.

        13

        Real Madrid, sezon sonunda Manchester United'dan ayrılması gündemde olan Paul Pogba ile ilgileniyor. İspanyol ekibi, Pogba için sunacağı teklife Toni Kroos'u da dahil etmek istiyor.

        14

        Inter, Tottenham ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Christian Eriksen'i kadrosuna katmak üzere.

        15

        Eintracht Frankfurt, Sparta Rotterdam oyuncusu Ragnar Ache'yi kadrosuna kattı.

        16

        Bayern Münih, Schalke 04 oyuncusu Alexander Nübel'i bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Nübel, Bavyera ekibine 2020-21 sezonundan itibaren katılacak.

        17

        Beşiktaş, Simone Zaza için Torino ile görüşmelere başladı. 28 yaşındaki golcü, Torino ekibinde bu sezon 19 maçta görev yaparken 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

        18

        Galatasaray'dan ayrılacaklar listesinde yer alan Yuto Nagatomo, Serie A takımlarıyla görüşmelere başladı. Nagatomo'nun Bologna ile anlaşması bekleniyor.

        22

        Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta kalıyor. Sözleşmesi opsiyonel olarak 1 yıl daha uzadı.

        23

        Trabzonspor, satın alma opsiyonu ve 150 bin pound kiralama ücreti karşılığında Badou Ndiaye'nin Stoke City'den kiralandığını KAP'a bildirdi.

        24

        Manchester United, Arsenal ve Everton, Juventus forması giyen Fransız orta saha oyuncusu Adrian Rabiot’yu transfer etmek istiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ