Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Tuzla'da balkon faciası: 1 ölü, 1 yaralı! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Emrah Doğru'nun haberine göre İstanbul Tuzla’da Fransız balkon can aldı. Kocasının doğum günü kutlamasından sonra, Fransız balkondan battaniye silkeleyen kadın, demirlerin yerinden çıkması sonucu aşağı düştü. Eşini tutmak isteyen Eren Erkitem’de 7. Kattan zemine düşerek hayatını kaybetti.

        Bina cephelerine yeterince iyi sabitlenmeyen balkon korkulukları can almaya devam ediyor. İstanbul Tuzla’ya bağlı Aydınlı mahallesinde gerçekleşen olayda, kocası Eren Erkitem’in doğum gününü kutladıktan sonra, balkondan battaniye silkeleyen kadın fransız balkonunun korkuluğunun kopması sonucu 7. Kattan iki kat aşağıdaki balkona düştü. Eşini kurtarmak için hamle yapan Eren Erkitem ise 21 metre yükseklikten zemine düştü.

        ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

        Talihsiz kazayı ağır yaralı olarak atlatan kadın yoğun bakıma alınırken, eşini kurtarmak için hamle yapan 38 yaşındaki Eren Erkitem ise hayatını kaybetti. Cenazesi adli tıpa götürüldü.

        İLK KAZA DEĞİL

        Yaşanılan kaza; geçtiğimiz yıllarda da Fransız balkon güvensizliğinden dolayı düşen ve hayatını kaybeden 1 yaşındaki çocuğu akıllara getirdi. Kazanın yaşandığı sitede bulunan diğer balkonlarının da balkon korkuluklarının sallanıyor oluşu dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ