Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Galatasaray Odeabank-Kızılyıldız basktebol maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında yarın Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS ekibini konuk edecek.

        Abdi İpekçi Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

        Sezonun ilk haftasında Galatasaray Odeabank, konuk ettiği THY Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Rus ekibi CSKA Moskova'ya 109-84 mağlup oldu. Kızılyıldız MTS ise sahasında Darüşşafaka Doğuş'a 73-70 yenildi.

        KIZILYILDIZ İLE 5. RANDEVU

        Galatasaray ile Kızılyıldız takımları, Avrupa Ligi'nde yarın 5. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında, 2014-2015 sezonu grup aşaması ve Top 16 turunda oynanan 4 karşılaşmadan ikisini sarı-kırmızılılar kazanırken, iki maçtan da Sırp ekibi galip ayrıldı.

        Öte yandan, Galatasaray Odeabank'ın 2014 Kasım'da Kızılyıldız'ı sahasında 110-103 mağlup ettiği karşılaşma öncesinde iki takım taraftarları arasında olay çıkmış, bıçaklı saldırıya uğrayan Sırbistan uyruklu bir kişi hayatını kaybetmişti. Daha sonra Avrupa Ligi yönetimi, Belgrad'daki maçı Galatasaray, İstanbul'daki müsabakayı ise Kızılyıldız taraftarlarının izleyemeyeceği kararını almıştı.

        İki kulüp arasındaki anlaşma gereğince, bu sezonki maçlarda da rakip taraftarlar salonda yer alamayacak.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ