Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Kapıya yumruk atınca elinde kesik oluşan Cappie Pondexter'ın, operasyon geçirdiği duyuruldu - Basketbol Haberleri

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, maçın ardından sakatlanan ve sol elinde kesik meydana gelen Cappie Pondexter'ın, 10 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği bildirildi.

        Cappie Pondexter'ın, dün akşam saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde, sol elinden bir operasyon geçirdiği ifade edilerek, 45 dakika süren operasyonu gerçekleştiren Fenerbahçe Basketbol Şubesi Doktoru Doç. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu'nun, her şeyin yolunda gittiğini ve ABD'li oyuncunun durumunun iyi olduğunu söylediği kaydedildi.

        Tahsin Beyzadeoğlu, Pondexter'ın, sol el dış tarafında bir kas kesisi bulunduğunu belirterek, ''İçerideki yabancı cisimleri temizledik. Bu kas ve oradaki ufak bir duyu sinirinde kesi vardı, bunları tamir ettik. Her şey çok yolunda gitti. Kendisi gayet iyi durumda. Şanslı sayılabilecek bir yerden yaralanmış. Çünkü daha da kötü bir yara olabilirdi. Henüz konuşmak için erken ama sanıyorum 10 gün içinde tekrar takımla birlikte olmasını sağlayacağız. Şu anda her şey yolunda gidiyor'' ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ