Rıdvan Dilmen: İzlanda'nın iki stoperini Türkiye'ye getir...
Rıdvan Dilmen, Milli Takımımızın İzlanda'ya 2-0 yenildiği karşılaşmayı değerlendirdi
ABONE OLNTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynanan Türkiye - İzlanda karşılaşmasının ilk ve ikinci yarısını değerlendirdi.
'İzlanda'nın stoperlerini Türkiye'ye getir...'
"İlk 15 dakika dışında ortada giden bir maç.Volkan, Yasin ile topları getirdik. 3-4 şu imkanı verdik, Ömer'e çarptı gol oldu. Gol bizim takımı birden demoralize etti. Moral olarak düştük, kırılganız. İçeride böyle değiliz.
İzlanda'nın iki stoperini getir, Bunları nereden buldunuz, deriz ama organizasyonları çok iyi. Herkes oynayacağı yeri biliyor. Sistem tıkır tıkır işliyor.
Fatih Hoca ikinci yarıya muhtemelen Cenk'le başlayacaktır. Risk alacaktır."
"MAÇI İZLERKEN ÜMİDİMİZ YOKTU"
"2-0 enteresan skordu. Devrede risk alırsın, 3'ü 4'ü yersin, almadık. İzlanda basit oynayarak rahat galibiyet elde etti. Maçı izlerken ümidimiz yoktu. Hakan'da da yoktu Ömer'de de yoktu, Şener'de de yoktu.Hiç direnç gösteremedik. İşi tamamen oluruna bıraktık. İzlandalılar da açıkçası kaybetme ihtimalleri olmadığını biliyordu."
"SABAHA KADAR YENEMEZDİK"