"Hayatım, canım bir orta yapar mısın?"
Ankaragücü, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı şakalı antrenmanla devam etti.
ABONE OLTeknik direktör Mesut Bakkal'ın, yardımcılığına getirilen yeni antrenör olarak tanıtılan Mustafa Karadeniz, antrenman ilk bölümünde futbolculara pas çalışması sırasında toplarını mühürletmelerini isteyerek, saha kenarında mühür ile bekleyen görevliye futbolcuları yönlendirdi.
Yerli futbolcuların haberdar olduğu şakada, yabancı futbolcular Rajnoch, Cerny, Sapara, Gabric, Vittek, Bednar ve Sestak, şakacı Mustafa Karadeniz'in hareketleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Kulüpte herkesin kendisine ait bir gol sevinci belirlemesi gerektiğini ifade eden Mustafa Karadeniz, futbolculara yaptırdığı gol vuruşu çalışmasının ardından, tribünlere karşı yapmaları gereken sevinç hareketlerini gösterirken de ilginç görüntüler ortaya çıktı. Ardından yarı sahada çift kale maçta futbolcuların pas alışverişindeki hitap tarzını eleştiren Mustafa Karadeniz, paslaşmalarda futbolcuların birbirine ''Fatih bey lütfen pas atarmısınız?'', ''Hayatım, canım bir orta yaparmısın?'' gibi daha kibar ifadeler kullanmalarını istemesi de yabancı futbolcuları hayretler içerisinde bıraktı.
Antrenmanlarda saha içi ambülansı olarak kullanılan araca binerek maçın yapıldığı sahanın içine girerek, aracı kale önünde bırakıp, futbolculara taktik vermesi de maç sırasında yabancı futbolcuların anlam veremediği davranışlardan birisiydi.