Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Akbulut Özinşaat, Bucaspor'a isim, stat ve forma sponsoru oldu - Futbol Haberleri

        PTT 1'inci Lig'de hem sportif, hem de ekonomik açıdan zor günler yaşayan Bucaspor'un genel kurul üyesi Ramazan Akbulut'un sahibi olduğu Akbulut Özinşaat'ın sarı lacivertli kulübe isim, stat ve forma sponsoru olduğu açıklandı.

        Bucaspor'un ligde Akbulut Özinşaat Bucaspor ismiyle mücadele edeceği, Buca Arena'nın önüne de aynı firmanın adının geleceği, takımın sahaya Akbulut Özinşaat forma reklamıyla çıkacağını bildirildi.

        1.5 yıl süreli anlaşmanın parasal yönünü açıklamayan Başkan Çetin Kayışlı, "Kulübümüz, maddi olarak tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Bu süreçte bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. İsteğimiz tüm camiadan ve Bucasporlulardan bu tür yardımları görmek. Ramazan Akbulut'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Ramazan Akbulut ise, "Görüşmeler 1 aydır sürüyordu. Katkım İzmir'e örnek olmalı. Buca'ya benden daha fazla destek olacak varsa haklarımdan feragat etmeye razıyım" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ