Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Alba Berlin maçındaki olaylar Galatasaray'ın başını ağrıtacak

        HTSPOR

        THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda önceki gece Alba Berlin ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki olaylı maçın ardından Aslan’a kötü haber geldi. Maç öncesinde çıkan ve Sarı-Kırmızılı taraftarların başı çektiği olaylar yüzünden Cimbom, ULEB tarafından disiplin kuruluna sevk edildi ve ‘ihraç’ edilme tehlikesi ortaya çıktı.

        Komisyonun, bu sezon Abdi İpekçi’de Kızılyıldız ile oynanan Euroleague maçı öncesinde yaşanan, Sırp taraftarın öldürülmesi olayıyla ‘sabıkalı’ olan Sarı-Kırmızılı kulübe ağır bir yaptırımda bulunmaya hazırlandığı ifade edildi. Komisyonun ayrıca ‘ihraç’ konusunu da gündemine aldığı belirtilirken, konunun önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacağı vurgulandı.

        KURU SIKI SİLAH İDDİASI

        Alman basınında yer alan haberlere göre, olaylar sırasında bir de silah sesi duyuldu. Görgü tanıkları, öldürücü nitelikte olmayan bir tabancanın olaylar esnasında sıkıldığını iddia ettiler. Silahın ateşlenmesiyle ilgili bir kanıtın bulunmadığı bildirilirken, bir Alman taraftarının vücudunun üst kısmından yaralandığı, hastanede tedaviye alındığı kaydedildi. Öte yandan sahaya giren Türk taraftarları eleştiren Alba Berlinli yönetici Marco Baldi, “Alman basketbolunda bu tip bir olay 40 yıldır görmedim. Olayı şiddetle kınıyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ