Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Hikmet Karaman'la kavga eden Kweuke, Bursaspor'un teklifinden sonra değişti - Çaykur Rizespor Haberleri

        Çaykur Rizespor'un Gençlerbirliği'ni 3-2 yendiği maça, Kamerunlu oyuncu Kweuke ile Teknik Direktör Hikmet Karaman arasında yaşanan olaylar maça damga vurdu. Maçın son dakikalarında kazanılan penaltıda, takımın yeni penaltıcısı olarak belirlenen Deniz Kadah topun başına gelmiş, Kweuke zorla topu alıp atışı gole çevirdikten sonra Karaman'ın üzerine yürümek istemişti. Arkadaşlarının zorla sakinleştirdiği oyuncu, son anlarda bir gol daha atıp takımına 3 puan getiren isim olmuştu.

        CEP TELEFONUYLA TOPLANTI

        Bu olayın perde arkası, 10 gün önceye dayanıyor. Menajeri aracılığıyla Bursaspor'un kendisine yaptığı teklife yeşil-mavili yönetimin olumsuz yanıt vermesinin ardından, Kamerunlu oyuncunun tavırlarının değiştiği, antrenmanlara geç gelmeye başladığı, hatta toplantılarında bile elinden cep telefonunu bırakmayarak tavırlı hareketlerde bulunduğu iddia edildi.

        Gençlerbirliği maçının ardından arkadaşlarına, "Bir daha kimse benden topu almasın, yoksa hepinizi..." diye küfür ettiği de kaydedilen Kweuke'nin bütün bunları takımdan ayrılmak için kasıtlı olarak yaptığı belirtiliyor.

        DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

        Bu arada ilginç bir tesadüf; Kweuke geçen sezon da aynı hareketi yapmış, ikinci yarıda oynanan Bursaspor maçında penaltıyı kullanmak için topun başına gelen Deniz'den zorla topu alarak atışı kullanmış ancak o zaman değerlendirememişti. O olayın ardından takımın yeni penaltıcısı olarak Deniz Kadah olarak belirlenmişti.

        Gelişmelerin ardından, kendilerine küfür ettiği için oyuncuların Kweuke'ye tepkili olduğu belirtildi. Dün kafileyle birlikte Rize'ye giden oyuncunun teknik heyet ve arkadaşlarından özür dilemediği, takımdan ayrı tek başına çalışacağı, hafta içi yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında hakkında karar verileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ