Kevin Grosskreutz'un yeni takımı Stuttgart!
Bundesliga ekibi Stuttgart, G.Saray'la sözleşmesi bulunan Kevin Grosskreutz'u sağlık kontrolünden geçirdi
Stutgart, Kevin Grosskreutz'un sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Alman ekibi, kontrolden geçirdiği Grosskreutz için Galatasaray ile görüşmelerin ise devam ettiğini duyurdu.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 27 yaşındaki Grosskreutz'un sağlık kontrolünden geçtiği belirtilirken görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.
Konuyla ilgili konuşan Sportif Direktör Rubin Dutt; "Kevin Grosskreutz için Galatasaray'la anlaşma henüz sağlanmadı. Kısa süre içerisinde anlaşmayı umuyoruz. Groskreutz'un takıma futbol kalitesi ve kazanma gücü getireceğini düşünüyoruz. Farklı pozisyonlarda oynayan bir oyuncu. Takımımıza katkısı olacaktır. İstanbul'daki kötü zamanın ardından Kevin futbola aç durumda" sözlerini kullandı.
KRAVETS'İ DE AÇIKLADILAR
Öte yandan Alman ekibi Stuttgart, Dynamo Kiev'den Artem Kravets'in (solda) de sağlık kontrolünden geçtiğini açıklarken 26 yaşındaki forvetin kiralanması için Ukrayna ekibi ile anlaşmaya yakın oldukları belirtildi. (Sporx)
G.SARAY 2.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Galatasaray'ın Alman ekibinden 2.5 milyon Euro civarında bir bedel talep etmesi bekleniyor. Ayrıca FIFA'ya geç bildirim yapıldığı için sezon başından bu yana resmi maçlarda forma giyemeyen Grosskreutz için kulüp tarafından yapılan tüm harcamaların da futbolcunun menajerinden talep edileceği bildiriliyor.