Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan futbolculara rehavet uyarısı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, iyi gidişatın sürmesini istiyor... Sarı- Lacivertliler’in, Süper Lig’de oynanan Kasımpaşa ve Avrupa arenasındaki Lokomotiv Moskova maçlarında alınan galibiyetlerin yanı sıra ortaya konan iyi futbol herkesin yüzünü güldürmüştü. Portekizli çalıştırıcı, bu durumun sürmesi için de futbolcularına uyarı üstüne uyarı yapmaya başladı. Kimsenin rehavete girmemesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, “Daha bitmiş bir şey yok. Uzun bir sezon bizi bekliyor. Hedefimiz 3 kulvarda da en tepeye yürümek. Bunun için de çalışmalarımızı her zamanki gibi aynı ciddiyet ve disiplinle sürdürmemiz gerekiyor. Bir anlık rehavet, telafisi mümkün olmayan büyük puan kayıpların yaşanmasına neden olur” ifadelerini kullandı.

        ‘GALİBİYETLER ETKİLEMESİN’

        Alınan başarılı sonuçların kendisini fazlasıyla mutlu ettiğinin de altını çizen teknik direktör Vitor Pereira, “Ancak bir kulvarda aldığımız galibiyet diğer kulvarı etkilememeli. Bunun için de Bursaspor maçında tıpkı Lokomotiv Moskova mücadelesinde olduğu gibi konsantre olmanızı istiyorum. Çünkü yine bizi zorlu bir 90 dakika bekliyor. Şampiyonluk yolunda yara alınsın istemiyorum” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ