Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lazio-Galatasaray maçına Rus hakem - Futbol Haberleri

        Türkiye’de hemen hemen her hafta tekrarlanan hakem facialarını konuşmaktan dilimizde tüy bitti... Sözde kalan açıklamalar, çırpındıkça batan bir MHK karşımıza çıktı... Ancak dün yaşanan skandal, UEFA’nın da hakem atamalarına ne kadar gayri ciddi yaklaştığının göstergesi oldu. Avrupa Ligi son 32 turunda 1-1’in rövanşında yarın Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak LazioG.Saray maçının Rusya Futbol Federasyonu’ndan Vladislav Bezborodov tarafından yönetileceği açıklandı.

        HESAP NEYMİŞ GÖRECEĞİZ

        Türkiye-Rusya arasında uçak krizinin ardından yaşanan soğuk savaşa rağmen UEFA’nın hiçbir hassasiyet gözetmeksizin böyle bir atama yapması ‘pes’ dedirtti. Bezborodov’un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Maksim Gavrilin yapacak. Şaşkınlık veren bu atama Rusya’da da yankı buldu. FIFA kokartlı eski hakem Nikolai Levnikov savunmaya geçti: “UEFA her şeyi hesaplamıştır. Bezborodov objektif kararlar verecektir. O profesyonel biri. Politik durumlar onun üzerinde asla baskı yaratmayacak.

        "HAKEME SORUN"

        G.Saray dün İtalya’ya uçarken, teknik direktör Mustafa Denizli’ye maça Rus hakemin atanmasının kendilerini etkileyip etkilemeyeceği soruldu. Denizli imalı bir gülümsemeyle “Onu bilmem, hakeme sormanız lazım. Hocada sıkıntı olur mu, bilmem ama bizde olmaz” diye konuştu.

        BEZBORODOV’UN KARNESİ

        ❱ Bezborodov, bu sezon 4 Avrupa Ligi maçında 11 sarı kart gösterdi, kırmızı kartına hiç başvurmadı.

        ❱ Rus hakem daha önce Trabzon’un 2, Beşiktaş’ın 1 maçında düdük çalarken, temsilcilerimiz 2 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ