Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mahmut Uslu, Lokomotiv Moskova maçı öncesi açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Lokomotiv Moskova maçı için geldikleri Rusya'da çok iyi karşılandıklarını söyledi

        UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Lokomotiv Moskova'yla oynayacakları karşılaşma öncesi Lokomotiv Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Uslu, Rusya'da çok iyi konuk edildiklerini ifade ederek, "Rusya'ya kriz döneminde ilk defa gelmiyoruz. Basket takımımız da geldi, çok iyi ağırladılar. Özellikle Rusya İçişleri Bakanlığı'na ve yollarda bize el sallayan Rus halkına teşekkür ediyorum. Havalimanına indiğimizden beri bizi sıcak bir şekilde karşıladılar. Bizim devletimiz de İstanbul'da rakibimizi aynı şekilde karşıladı. Sonuç olarak spor yapıyoruz. Spor, insanların barış içinde birlikteliğini artıracak bir olaydır. Saha içinde elbette rekabet olacaktır. Gerek rakibimiz, gerek biz UEFA'da ilerlemek istiyoruz. Mümkünse en üste gitmek istiyoruz. İnşallah iki devlet arasında olanlar en kısa sürede hallolur. Kurtuluş Savaş dahil olmak üzere Rusya'yla hep dost olduk. İnşallah iki devlet arasındaki problemler çözülür. Siyasetle ilgimiz yok bizim. Tamamen spor kulübüyüz" diye konuştu.

        Mahmut Uslu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Artık kurulları TFF atamayacak" açıklamasıyla ilgili bir soru üzerin, "Bu kendi ellerinde değil. Genel kurul özerktir. Oraya getirirler ve karar verilir" yanıtını verdi.

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Hollandalı oyuncu Robin van Persie arasında herhangi bir sorun olmadığını da vurgulayan Mahmut Uslu, "Bizim açımızdan herhangi bir problemimiz yok. Hocaya ya da Van Persie'ye sormanız lazım" dedi.

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun görevinden alındığı yönündeki iddialarla ilgili soruya da Uslu, "Bu basın toplantısını Rusya Devleti'ne teşekkür etmek için yaptık. Bu konuları gerekirse başka bir basın toplantısında görüşürüz" cevabını verirken, Terraneo'nun son deplasmanlarda takımın başında neden olmadığıyla ilgili soru üzerine de, "Terraneo'ya sorun, bizim resmi bir yönetim kurulu kararımız yok" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ