Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mehmet Topal: 3 kulvarda şampiyonluk yaşamak istiyoruz - Galatasaray Haberleri

        Gol attığı için mutlu olduğunu belirten Mehmet Topal, "Kötü bir kontra ataktan gol yedik. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Skoru biliyorduk. Gol atamasak bile, gol yemeden 1-0 bitirmek istiyorduk. Gol de nasip oldu, şükürler olsun. 3 kulvarda şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bu akşam turu geçtiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

        "ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK..."

        Fenerbahçe'de Luis Nani mücadelenin ardından yaptığı açıklamada maçın zor geçeceğini bildiklerini, ilk karşılaşmanın avantajıyla turladıklarını ifade etti.

        Portekizli oyuncu açıklamasında, "İyi bir maç oldu, zor olacağını biliyorduk ama ilk maçtan avantajlıydık. 1 gol atarak turu geçtik. Bizim için harika bir sonuç" dedi.

        "HEDEFİMİZ BUYDU"

        Kupalar kazanmak istediklerini söyleyen Hasan Ali; "Hedefimiz buydu. 3 kulvarda da devam ediyoruz. 3 kulvarda da bütün kupaları almak istiyoruz. Bugün önemli olan turu geçmekti. Zor olacağını biliyorduk ve zor da oldu. 1-0 geriye düştükten sonra onlar daha çok baskı kurmaya başladı. Golü bulduktan sonra maç onlar için de bitmişti. Biz de rahat oynadık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. 3 kulvarda da devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ