Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten liderlik mesajı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş’ta Fenerbahçe trafiği artıyor... Derbi hazırlıklarını, dün basına açık gerçekleşen antrenmanla sürdüren Siyah-Beyazlı ekipte teknik heyet oyuncularla mini toplantılar yapmaya başladı.

        Bu toplantılarda bir yandan Fenerbahçe ile ilgili analizleri aktaran, bir yandan da Kadıköy atmosferiyle ilgili uyarılarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına olan güvenini de dile getirdi. Mücadelenin şampiyonluk maçı olmayacağının altını çizen başarılı çalıştırıcı, “Şu döneme kadar herkes tarafından takdir edilen bir performans ortaya koyduk. Şimdi ligin en iyi iki takımını karşı karşıya getirecek bir maça çıkacağız. Ben inanıyorum ki lider gittiğimiz maçtan, lider döneceğiz. Bunun için en önemli şart ise sakin kalmak ve kendi oyunumuzu sergilemek. Maçın tansiyonunun artması için çaba harcayanlar olabilir. Buna karşın biz işimize bakmalı, futbolumuzu oynamalıyız” dedi.

        ALKIŞLAR ‘TOSUN PAŞA’YA

        Güneş takımını stres ve gerilimden uzak tutmaya çalışırken Kartal’ın dünkü idmanında da oyuncuların rahatlığı göze çarptı. Futbolcular son derece moralli görünürken dayanıklılık ve güç çalışmasıyla başlayan idman, çift kale maç ile son buldu. Çift kalede Cenk Tosun harika bir gole imza atarken, şık vuruş teknik direktör Şenol Güneş tarafından da alkışlarla ödüllendirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ