Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mehmet Özdilek: Beşiktaş'ın kazanmasını dilerim - Beşiktaş Haberleri

        Futbol adına keyifli bir gece olmasını isteyen Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ın kazanmasını dilediğini belirterek, ''Her iki taraf içinde önemli bir müsabaka. Beşiktaş şu anda lider. Haftalar ve periyot daraldıkça stres biraz daha gün yüzüne çıkıyor. Dolayısıyla bu avantajını korumak için karşı tarafa gidecektir diye düşünüyorum. Kolay mı, kolay değil. Ama Beşiktaş'ın özellikle sezon başından beri ortaya koyduğu performansa bakılırsa iyi bir çizgisi var. Belki de bunu koruma adına da Fenerbahçe maçı o anlamda çok daha değerli kılıyor karşılaşmayı. Tek temennim futbol adına keyifli bir gece olsun. Beşiktaş'ın kazanması da dileğim olur'' diye konuştu.

        ''28-29. HAFTAYI BEKLEMEK LAZIM''

        ''Bu maçların skoru olmaz. Bir çok dış etkeni var bu işin çünkü. Ama önemli olan burada kazanan takımın ciddi bir avantaj elde edeceği aşikar"' diyerek skor vermekten kaçınan Şifo Mehmet, ''Beşiktaş kazanırsa yüzde 80 şampiyonluğu garantiler diyemeyiz ama çok ciddi bir avantaj elde eder. Bu moral olarak da Beşiktaş takımını çok yukarıya taşır. Özellikle 28-29. haftaları görmeden net bir şey söylemek çok doğru bir şey değil'' dedi.

        ''BEŞİKTAŞ ÇOK DOĞRU YOLDA''

        Yıllarca Beşiktaş'ın 10 numarasını taşıyan Şifo, Sosa'yı çok yetenekli bulduğunu söylerken üç senede ortaya çıkan takımın çok doğru yolda olduğunu ifade ederek, ''Sosa çok yetenekli bir oyuncu. Özellikle Beşiktaş'ın da çok yetenekli bir kadrosu var son dönemde ortaya koyduğu tabloda. İyi bir takım kurgusu var. Şimdi oynamak istermiydim günümüzde; çok fazla değil. Çünkü bizim oynadığımız dönemde çok güzel şeyler yaptık, ülke futbolu adına, Beşiktaş tarihi adına. Dolayısıyla şu andaki oyuncuların bunları başarması o anlamda da bizi mutlu eder diye düşünüyorum. Ama Beşiktaş'ın sadece Sosa olarak değerlendirmek değil, takım bütünlüğü anlamında son üç senede ortaya koyduğu bir tablo var. Bu her sene üzerine koyarak giden bir tablo. Dolayısıyla doğru bir yoldalar. Ümit ederim ki bu sene bunu taçlandırırlar" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ