Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcular iddialı konuştu - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Ülker Stadı’nda Fenerbahçe’yi ikinci yarıda salladı, yıprattı ama yıkamadı Beşiktaş... Maçın ardından sahayı üzgün bir şekilde terk eden Beşiktaşlılar için ‘çile’ bitmemişti. Sahadaki kutlamanın ardından soyunma odasına dönen Fenerbahçeli oyuncuların, soyunma odasından zafer şarkıları, ‘imalı’ besteleri yükseliyordu. Gece boyunca da o kutlama oyuncuların kulaklarından gitmek bilmedi.

        TAKIMDAN ÖNCE ORMAN

        Konyaspor ile oynanacak kupa maçı hazırlıklarına başlamak için dün sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen futbolcular, bir sürprizle karşılaştı. Başkan Fikret Orman ve basın sözcüsü Metin Albayrak futbolculardan önce tesislere gelmiş, çay içerek takımı beklemeye başlamıştı. Orman’ın takıma tepki mi göstereceği, destek mi vereceği sorusu, kısa sürede cevabını aldı. Başkan daha takıma olan güvenini belirtmek için söze başlamıştı ki, takımın yerlilerinden Tolga Zengin, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup gibi isimler ‘topa’ girdi. Üçlü, tezahüratları Orman’a aktarırken, “Başkanım emin olun bu maç bizi çok daha fazla kamçıladı. Hele o maç sonundaki tahrik edici tezahüratları hiç unutmayacağız. Bu çirkinliğe nasıl cevap vereceğimizi de iyi biliyoruz. Burada size söz veriyoruz, sezon sonunda kesinlikle şampiyon olacağız” dediler.

        "FUTBOL GURUR VERDİ"

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbolcularla yaptığı görüşmede takıma moral verdi. Orman, “Sahada futbol oynamaya çalışan, rakipten fazla pozisyon üreten, kalitesini gösteren bir Beşiktaş vardı. Bu futbol bize gurur verdi. Sadece golü atamadık. Ama şampiyonluğa olan inancımız daha da arttı” ifadelerini kullandı.

        "YİNEDE EN İYİ TAKIM BİZİZ"

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve basın sözcüsü Metin Albayrak, futbolculardan sonra teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya geldi. İkili, Güneş’e moral verirken tecrübeli hoca da takıma olan inancını dile getirdi. Güneş, “Belki kaybettik ama ligin en iyi takımı, en iyi futbol oynayan takımı yine de biziz. Bu maç bizim için bir avantaj kaybıydı. Şampiyonluk bizim olacak” diye konuştu.

        "AVANTAJ BİZDE"

        Basın sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe yenilgisinde erken gole dikkat çekti. Albayrak, “Erken gelen gol hem rakibin defansif açıdan daha güvenli oynamasını sağladı hem de bizi bozdu. İkinci yarıda çok net fırsatlar bulduk. Bunları değerlendirsek galip gelebilirdik. Ancak karamsar değiliz. 1 maçımız eksik ve avantaj bizde” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ