Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Aykut Kocaman: Bir gün yenilecektik - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Antalyaspor'u tebrik ettiğini ve bir iç saha takımı olduklarını net bir şekilde gösterdiklerini dile getiren Kocaman, "Antalyaspor bugün biraz sertti ama yenilgimizin sebebi bu değildi. Aynı şekilde özellikle ikinci yarı için söylemek lazım, hakem Suat Arslanboğa'dan da hiçbir şikayetim yok. Ancak bu kadar oyunu ağırlaştırmak da oyun zevki açısından da uygunsuzdu. Bu kadar ağırlaştırmadan sonra da dört dakika uzatma azdı." diye konuştu.

        Kocaman, az pozisyona giren, ancak gol yüzdesi yüksek bir takım olarak değerlendirildiklerini aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Bugün sahaya akseden görüntümüz tam tersi oldu. Çok fazla pozisyonumuz vardı ancak değerlendirme zafiyetimiz de oldu. Maçın bütününe bakıldığında, 6-8 arasında son derece net diyebileceğimiz gol pozisyonları vardı. Pozisyon üretmekte başarılıydık ancak bunları sonuçlandırmada başarılı değildik. Oyunumuzu biraz daha değiştirmeye çalışıyoruz. Biraz daha sahaya yayılışımızı değiştirmeye çalışıyoruz. İkinci yarı topun kontrolünü nispeten alsak da arka arkaya verdiğimiz hızlı ataklar, bizim sahadaki performansımızda biraz düşüşler olduğunu gösterdi. Düzeltmeye çalışacağız. Söylenecek çok bir şey yok. Bugüne kadar yaşattıkları için oyuncularıma bir kez daha teşekkür ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ