Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli Volkan Demirel "şampiyon olacağız" sözlerine açıklık getirdi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi.

        2

        Fenerbahçe, Beşiktaş’ın 3 puan gerisindeyken “Şampiyon biz olacağız” sözünü dilinden düşürmeyen Volkan Demirel, son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor.

        3

        Siyah-beyazlıların yıldızı Oğuzhan Özyakup’un “Biz her karşılaşmadan sonra ‘Şampiyon biz olacağız’ şeklinde bir demeç vermedik” ifadeleriyle hedef aldığı kaptan, kendisini savundu.

        4

        Bu iddialı cümleleri camiasını ayağa kaldırmak ve iddialarını göstermek için kurduğunun altını çizen Demirel, yanlış anlaşılmaktan yakındı.

        5

        Rakibi küçük düşürücü ifadeler kullanmadığını belirterek kendisini savunan başarılı file bekçisi, bu tip söylemlerin sporun her dalında yapıldığına da vurgu yaptı. İşte Volkan’dan inciler:

        6

        “Fenerbahçe gibi büyük bir camianın kaptanıyım. Bizim gibi büyük kulüplerin hedefi her zaman şampiyonluktur."

        7

        "Ben de takımımı bu yarışta tutmak adına tabii ki iddialı sözler sarfedeceğim. Ben bu konuşmayı yaparken ne rakip takımı ne de onlardan bir futbolcu kardeşimizi hedef aldım."

        8

        "İddialı sözlerim sadece kendi takımım içindi. Gelen eleştirilere katılmıyorum. Benim yerimde kim olsa benzer veya aynı sözleri kullanırdı.

        9

        "Ben pazubandını koluma takıyorsam camiamı her zaman diri tutmak zorundayım. Teslimiyeti ne ben kabul ederim ne de takımım."