Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor'da gündem transfer - Futbol Haberleri

        Kulübe maliyeti yüksek olan yabancı oyunculardan kurtulmanın hesabını yapan yönetimin bütçeyi makul seviyelere çekmek istediği bildirildi. Yönetimin bunun için de Avrupa Şampiyonası'nda ülkelerinin milli takımlarında yer alan Balasz Dzsudzsak, Tomas Sivok, Tomas Necid ve Jorquera ile yollarını ayırmak istediği belirtildi.

        TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

        Bursasporlu yöneticiler, Avrupa şampiyonası taliplilerinin çıkması halinde bu oyuncularla ayrılmanın hesaplarını yaptığı, gelen tekliflerin değerlendirilmesi yoluna gidileceği ifade edildi. Bu arada Belçikalı Tom de Sutter ile birlikte bazı yerli oyuncuların da yeşil beyazlıların yollarını ayırması yoluna gidebileceği öğrenildi.

        EKSİKLER DE ELE ALINDI

        İki gün boyunca Özlüce Tesisleri'nde Başkan Ali Ay'la birlikte toplantılar yapan yönetimin sezon içerisinde eksiklikleri duyulan mevkiler için de temaslara başladı. Yönetim, yapılan görüşmelerden sonra Akhisar Belediyespor'da forma giyen ön libero Merter Yüce ve aynı takımın stoperi 28 yaşındaki İsmail Konuk'la prensipte anlaştı.

        Bursaspor'un bu arara Medicana Sivassporlu Aatif Chahechouhe için temaslarını sürdürdüğü, PTT 1'inci Ligi'ne düşen Eskişehirspor'da geçtiğimiz sezon sağ bekte oynayan 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Kamil Ahmet Çörekçi ile ilgilendiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ