Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek: "Mayıslar bizimdir ve bizim olmaya devam edecek" - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Hamza Hamzaoğlu’yla başlayan, Mustafa Denizli’yle devam eden ve Jan Olde Riekerink’le ve zaferle biten bir sezon... F.Bahçe’ye karşı alınan Türkiye Kupası’yla çalkantılı günleri geride bıraktı Aslan... Hem ezeli rakibine ağır bir darbe indirdi, UEFA’nın verdiği 1 yıllık men cezasını savuşturdu hem de taraftarının günlünü aldı. Statta ve soyunma odasında büyük sevinç yaşayan Sarı-Kırmızılılar, dönüş yolunda da doyasıya eğlendi.

        RİEKERİNK’E PASTA YEDİRDİ

        Kupa elden ele dolaşırken, zafer şarkıları ve besteler söyleyen futbolcular adeta kendilerinden geçti. Ancak coşkuyu doruk noktaya ulaştıran isim başkan Dursun Özbek’ti. Kötü geçen sezonu kupayla kapatmanın ‘haklı gururunu’ yaşayan Özbek, kestiği kutlama pastasını kendi elleriyle Jan Olde Riekerink’e ikram etti. Pasta kesimi sırasında Sarı- Kırmızılılar, uçağı “Şampiyon G.Saray” tezahüratlarıyla inletirken, yolculuğa başkan Özbek’in bu sözleri damga vurdu:

        ‘TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN’

        “Oyuncularıma teşekkür ediyorum; çok büyük bir teşekkürü de taraftarıma gönderiyorum. Bu kupayı taraftara armağan ediyorum. Her sene şampiyon olmak mümkün olmasa da her maçta G.Saray formasına, G.Saray armasına yakışan mücadeleyi ortaya koymak mümkün. Antalya’da sahada bunu başaran bir takım vardı. Sahada Galatasaray vardı. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Bu kupa taraftarlarımıza armağan olsun.”

        ‘BAŞARILARIMIZ TARİHE GEÇTİ’

        Onları bu sezon çok üzdük ama Voleybolda CEV Kupası finali, basketboldaki EuroCup zaferi, kürekçilerimizin olimpiyatlara katılım hakkı, ardından ezeli rakibimize karşı oynadığımız beşinci finalde kazanılan beşinci; toplamda 17. Türkiye Kupası, bu sezonun başarıları olarak tarihe geçti. Şimdi sıra, el ele vererek, camia olarak kenetlenerek yeni zaferlere koşmakta. Bunu hep birlikte başaracağız. Mayıslar bizimdir ve bizim olmaya devam edecek. Yaşasın G.Saray.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ