Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jordan Lukaku'yu F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray istiyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Caner Erkin'in yerini Jordan Lukaku ile doldurma kararı almıştı. Genç yıldız için kulübü Oostende ile el sıkışılmış, oyuncu ile yapılan görüşmelerde de sona gelinmişti. Ancak hem Hollanda'dan hem de Belçika'dan bu transferle ilgili iki önemli iddia ortaya atıldı.

        Belçika basınına göre Jordan Lukaku'yu isteyen tek Türk takımı Fenerbahçe değil. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da 21 yaşındaki futbolcu için Oostende ile temas kurduğu iddia edildi. Her iki kulübün de en az Sarı-Lacivertliler kadar ısrarcı olduğu kaydedildi.

        WILLES'İN YERİNE...

        Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf ise PSV Eindhoven'ın da Jordan Lukaku için teklifte bulunduğunu yazdı.

        Gazete, sol beki Jetro Willems'i yüksek bir bedelle satmaya hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar'ın, bu oyuncunun yerini kendisi gibi genç olan Lukaku ile doldurmak istediğini belirtti. PSV'nin bu transfer için Türk takımlarıyla büyük bir rekabete gireceğinin altı çizildi.

        YÖNETİM KOLLARI SIVADI

        Jordan Lukaku'nun taliplerinin bir anda artması üzerine Fenerbahçe kolları sıvadı. Daha önce Oostende ile el sıkışan Fenerbahçeli yöneticiler, bu işi bir an önce resmiyete dökmek için Belçika'ya çıkarma yapacak. Oostende ile anlaşma sağlandıktan sonra, Lukaku'ya imza attırmak için Belçika Milli Takımı'ndan özel izin talep edilecek. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ