Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Nani'nin yerine Twente'den Hakim Ziyech'i alıyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’de merakla beklenen Luis Nani transferi noktalandı. Sarı lacivertli kulüp ile İspanyol ekibi Valencia, Portekizli yıldızın sözleşmesinde yer alan ‘serbest kalma bedeli’ olan 8 milyon 500 bin Euro’ya anlaştı.

        Halen EURO 2016'da Portekiz Milli Takımı ile boy gösteren Luis Nani, sağlık kontrolünün ardından kendisini Valencialı yapan imzayı atacak. Nani'nin satışından gelen para yine transferde kullanılacak.

        Yeni sezon yapılanmasında harcamalarına dikkat edecek olan Fenerbahçe yönetimi, Luis Nani’nin transferinden kazanılacak para ile '10 numara' mevkisine transferi yapacak.

        Sarı-Lacivertlilerin bu yönde üzerinde yoğunlaştığı isim ise Hakim Ziyech... Hollanda Ligi takımlarından Twente’de top koşturan Faslı futbolcunun bonservis bedeli olarak belirlenen rakam 10 milyon Euro...

        Fenerbahçe yönetimi ise bu transferi Nani'nin satışından gelecek para olan 8.5 milyon Euro'ya bitirmeyi hedefliyor. Mali kriz yaşayan Twente'nin bu rakamı kabul etmesi bekleniyor.

        23 yaşında ve 1.80 metre boyundaki Hakim Ziyech, Hollanda'nın en iyi ofansif orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. Yıldız futbolcu geçen sezon 34 resmi maçta 17 gol atarken, 12 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ