Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Josue: "Yedek kalmayı sorun etmiyorum" - Galatasaray Haberleri

        Trabzonspor ile ilgili konuşan Josue, "Çok zor bir maç. Trabzonspor'a karşı çok zor bir mücadele vereceğiz. Ancak evimizde taraftarımızın önünde ne kadar güçlü olduğumuzu herkes biliyor. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

        Galatasaraylı futbolcu Josue'nin açıklamaları şu şekilde:

        "Geçen seneki kadromuz ile kıyasladığınızda dağlar kadar fark var. Her pozisyonda rekabet var. Benim pozisyonumda da çok kaliteli bir 10 numara var. Wesley Sneijder'in nasıl bir oyuncu olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Benim de amacım takımın bana ihtiyacı olduğunda elimden gelen desteği vermek.

        "GALATASARAY'DA BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

        Kariyerimle ilgili konuşmak için erken. Tabii ki Galatasaray'da devam etmek isterim. Ama kiralık olarak geldim, bonservisim Porto'da ve her şey benim elimde değil. Galatasaray'da başarılı olmak ve uzun süre yer almak için çalışacağım burada kalmak devam etmek isterim. Porto'dan buraya gelirken kendimi sakatlayacağım yönündeki haberler kesinlikle doğru değil. Ancak Galatasaray'a gelmek istediğimi herkes biliyordu. Orada olduğum sürede genç takımda bile antrenmanlarımla devam ettim. Buraya hazır gelmek istiyordum.

        Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli bir maçtı. 4 senedir orada kazanamamıştık. Ben maç boyunca hocamın bana verdiği direktifleri gerçekleştirmeye çalıştım. Çok büyük bir oyuncu havuzumuz var ama aynı zamanda birbirine çok bağlı arkadaş topluluğu durumundayız.

        "BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ EN ÖNEMLİ POZİSYON QUARESMA'NINKİYDİ"

        Beşiktaş maçındaki en önemli pozisyon bence Quaresma'nın pozisyonuydu. Benim pozisyonum ondan önceydi. Hızlı gelişti ve sandığınız gibi kolay bir pozisyon değildi. Maç içinde işler o kadar kolay olmuyor. Galatasaray gibi büyük takımda oynuyorsanız defansif yönünüzü de geliştirmeniz gerek. Elimden geldiğince defansif yönümü artırmak ve takıma bu yönde de katkı vermek istiyorum. Çünkü fazla kaliteli oyuncu var.

        Güven açısından değerlendirirsek Bursa'da da burada da özgüvenim çok yüksek. Ancak iki takım arasında fark var. Galatasaray'da oynarken daha kapalı takımlara oynuyorsunuz. Benim burada güven açısından hiçbir sıkıntım yok. Bursa'da nasılsam öyleyim.

        "GALATASARAY'A TRANSFER OLARAK HAYALİM GERÇEKLEŞTİ"

        Fazla şans bulmadığımı için de üzgün değilim. Çünkü Galatasaray'da olmayı çok istiyordum. Bunlara hazırlıklı bir şekilde geldim. Her zaman oynayamazsınız, çok kaliteli oyuncular var. Hocalarımın yardımcı antrenörlerin bana yaklaşımı çok iyi. Galatasaray'a transferimi gerçekleştirenlere de teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hayalim gerçekleşti."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ