Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Yasin Öztekin kadro dışı bırakıldı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da Yasin Öztekin süresiz kadro dışı bırakıldı. Adanaspor maçında oyundan çıkarıldıktan sonra teknik direktör Riekerink'e saygısız tavırlarda bulunan ve yedek kulübesinin camlarını yumruklayıp, formasını yere atan Yasin Öztekin'i, Sarı -Kırmızılı yönetim süresiz kadro dışı bıraktı.

        Galatasaray Yönetimi Yasin'e karşı katı bir tutum sergilerken bunun öncelikle Yasin'in formasını yere atması ve hocasına karşı saygısızlık yapmasını affedilmez olarak değerlendirdi. Galatasaray Yönetimi özellikle teknik direktör Riekerink'in her kararında arkasında durduklarını özellikle göstermek için Yasin Öztekin'in A Takımla antrenmanlara bile katılmasını engelleyip, A2 Takımıyla çalışmasına fırsat verilecek. Riekerink'in Yasin ile dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde görüştüğü ve özür dilemesine karşın oyuncusunu affetmediği öğrenildi.

        GALATASARAY'DAN YASİN ÖZTEKİN AÇIKLAMASI

        "Profesyonel futbolcularımızdan Yasin Öztekin, Adanaspor maçında oyundan çıkarken sergilediği disiplinsiz davranışlar nedeniyle bugünden sonra U21 takımımızla çalışacaktır.Yasin Öztekin'e verilecek maddi ceza ise yönetim kurulu toplantısında belirlenecektir."

        Süper Lig’in 9. haftasında Adana’dan 3 puanla dönen G.Saray’da Yasin Öztekin’in tepkisi geceye damgasını vurmuştu. Karşılaşmanın 60. dakikasında yerini Sinan Gümüş’e bıraktıktan sonra bu kararı beğenmeyip önce formasını çıkararak soyunma odasına gitmeye niyetlenen, ardından vazgeçip kulübeye oturan Yasin öfkesine yenik düşüp şeffaf olan plastik bölmeyi yumruklamıştı.
         Image Title 1  Image Title 2
        Description
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ