Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig ‘Küme düşme kalksın’ - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        İddianamede adı geçen kulüplerin sıcak baktığı küme düşmenin kaldırılması konusunda Beşiktaş’ın tavrı da netleşmeye başladı.

        F.Bahçe Başkanvekili Nihat Özdemir’in ardından Beşiktaş Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak da “Küme düşme cezası kalksın” diye konuştu.

        Radyospor’a konuşan Toprak, küme düşme cezasının kaldırılması tartışmalarıyla ilgili olarak da “Kulüplerimiz kolay kolay bugünlere gelmiyor. Kulüpleri değil, suçu işleyen yönetcileri cezalandırmak gerekir. Kulüpler bu işten muaf tutulmalı. 20 milyonluk bir camiayı cezalandırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla küme düşme cezasının kaldırılmasından yanayım” diye konuştu.

        ‘ADALI DEVAM EDECEK’

        Aynı zamanda CHP Genel Başkan Yardımcılığı da yapan Toprak, tahliyeler için “Bence yeterli delillere ulaşılamadı ve mahkeme de böyle bir suçun işlenmediği kanaatinin oluştuğunu düşünüyorum” değerlendirmesi yaptı. Serdal Adalı için de “Görevine devam edecektir. Bu konuda farklı bir uygulama söz konusu değil” diyen Toprak, UEFA’yı da “7-1’lik Lyon maçı hakkında bir yorum yapmıyor; müfettiş göndermiyor. Söz konusu Türkiye olunca işler değişiyor” sözleriyle eleştirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ