Hazard ada yolcusu!
Lille'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard bir kez daha Fransa Ligi'nde yılın futbolcusu seçildi. Hazard ödül töreninde gelecek sezondan itibaren Manchester'da yaşamaya başlayacağını da açıkladı
Lille formasıyla çok başarılı bir sezonu daha geride bırakan Eden Hazard, Fransa Ligi’nde üst üste 2. kez yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.
Hazard, Fransa Birinci Ligi’nde top koşturan futbolcular ve teknik direktörlerin oylarıyla bu prestijli ödülün sahibi oldu. Oylamada Montpellier'nin orta saha oyuncusu Yunus Belhanda 2. sırayı, bir diğer Montpellierli Olivier Giroud 3. sırayı aldı. Montpellier'i çalıştıran Rene Girard da yılın teknik direktörü seçildi.
Eden Hazard ödül töreni sırasında gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği konusuna da açıklamalar yaptı. Kariyerine Manchester kentinde devam edeceğini dile getiren Belçikalı oyuncu, "Yeni sezonda Manchester'da olacağım. City'de mi yoksa United'da mı forma giyeceğimi şu anda söyleyemem. Artık son detaylar üzerinde çalışılıyor. Yakında herkes hangi takımda oynayacağımı öğrenecek" diye konuştu.
Fransa Ligi’nde bitime 1 hafta kala Montpellier, Paris Saint Germain'in 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.