Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, siyah-beyazlı futbolcuların ilk bölümde salonda çalıştığı bildirildi. 50 dakika boyunca değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışması gerçekleştiren oyuncuların, daha sonra sahada koşu, 5'e 2 çalışması ve yarım sahada çift kale maç yaparak, günü tamamladığı kaydedildi.

        Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, dinlenen Cenk Gönen, tedavilerine devam edilen Hugo Almeida, Manuel Fernandes, MR'ı çekilecek Gökhan Töre ile dün yapılan idmanda sol üst baldırında aldığı darbe sonucu ödem oluşan Filip Holosko'nun katılmadığı belirtildi.

        Oğuzhan Özyakup, Dany Nounkeu, Olcay Şahan'ın tedavileri sonrası bireysel çalışma yaptığı, Tolga Zengin ve Necip Uysal'ın ise takımla çalıştığı aktarıldı.

        Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Burası Haftasonu - 18 Ekim 2026 (Sel Afetini Ne Kadar Yönetebilirdik?)

        ABD'nin Rusya ile anlaşması ne demek? Sel afetini ne kadar yönetebilirdik? Enerji ateşkesine kim uymuyor? Başkentte yeni haftanın gündemi ne? Araçla sele kapılan ne yapmalı? Burası Haftasonu'nda Murat Güloğlu sundu.  

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ