Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray şükrü ergün, galatasaray transfer, galatasaray izet hajrovic - Galatasaray Haberleri

        Didier Drogba'nın takımdan ayrılması üzerine alınacak forvet oyuncusunun kim olacağına ilişkin soruya herkesin içini ferah tutması gerek cevabını veren Ergün, sözlerine şu şekilde devam etti:

        "Başkanımız, ne yaparsa en iyisini yapmayı seven bir insan. Ama tabii Galatasaray'ın ve ülkemizin gerçekleri var. Mali kısıtlamalar söz konusu. Ama Drogba'nın yerine iyi bir oyuncu gelecek. Buna çilek mi dersiniz erik mi bilemem."

        "BURAK VE SELÇUK EVLADIMIZ..."

        Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın Sarı-kızmızılı takımdaki gelecekleriyle ilgili soruya "Burak ve Selçuk Galatasraay'ın evladı, onlar hakkında konuşmaya gerek yok." cevabını veren Ergün yerli oyuncu transfer çalışmalarının olduğunu ancak isim vermesinin şu anda doğru olmayacağını söyledi.

        "EN İYİSİ MANCINI!"

        Muhabirin sorduğu Türkiye'deki en iyi teknik direktör ve golcü oyuncu kimdir sorusuna Mancini ve Burak cevabını veren Ergün, Hajrovic'le ilgili çıkan söylentilere ise şu şekilde cevap verdi:

        "HAJROVIC G.SARAY'IN OYUNCUSU..."

        "Hajrovic'in "Bi yere gitmedim Galatasaray'dayım" beyanatı var. Şu anda kulüpten alacağı yok, ufak bir gecikme oldu ama şu anda alacağı yok. Kendisi Galatasaray'ın oyuncusu."

        Son olarak gelen yabancı sınırı sorusuna saçma bir uygulama diyen Şükrü Ergün, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı:

        "Yabancı sınırlaması Türkiye'nin önünü tıkıyor. Herkes karşı çıkıyor ama federasyon diretiyor. Neden? Bunu da kendilerine sormak lazım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ