Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis İstanbul Cup Çağla Büyükakçay'a evlenme teklifi! - Tenis Haberleri

        Garanti Koza Arena'da oynanan maçın ilk setinde rahat bir oyun sergileyen Çağla Büyükakçay, rakibinin filenin önüne bıraktığı toplara iyi hamleler yaparak bulduğu sayılarla ilk seti 6-3 alarak 1-0 öne geçti.

        Çağla Büyükakçay, 1. turda Rus Marina Melnikova ile oynadığı maçın ikinci setine tutuk başladı. Bir ara 3-2 öne geçen Marina Melnikova karşısında oyunu bırakmayan Çağla Büyükakçay, rakibinin toplarını iyi karşıladı, hücumda da etkili oldu ve üstünlüğü tekrar eline alarak 5-3 öne geçti. Çağla Büyükakçay, rakibinin servis attığı oyundaki çift hatası sonrası bu seti de 6-3 aldı ve maçı 2-0 kazandı.

        Bu sonuçla Çağla Büyükakçay, 1. turda Rus Marina Melnikova'yı 2-0 yenerek bu organizasyonda ana tabloda ilk galibiyetini aldı ve 2. tura yükseldi.

        Geçen yıl bu turnuvada çiftlerde final oynayan ve dünya sıralamasında 118. sırada bulunan Çağla Büyükakçay, 7. kez mücadele ettiği İstanbul Cup'ta aldığı galibiyetin sevincini ise kendisini destekleyen öğrencilerle yaşadı. Milli tenisçi, minik tenis severlerle öz çekim yaparken kısa da bir diyalog yaşandı.

        Çağla Büyükakçay, maç sonrası Avcılar ve Esenyurt Belediyesi'nden gelen 600 çocuktan 3 tanesi ile röportaj yaptı. Çocuklar ile Çağla Büyükakçay arasında geçen ilginç diyalog ve soru cevaplar gülüşmelere neden oldu.

        İşte Çağla Büyükakçay ile öğrenciler arasında geçen kısa, soru-cevaplı röportajın ve yaşanan diyalog:

        -Böyle güzel oynamayı nasıl başarıyorsunuz?

        Zorlu,uzun ve disiplinli bir çalışma sürecinden sonra kendiliğinden oluyor.

        -Bugüne kadar kaç kupa kazandınız?

        Tam hatırlamıyorum ama 50'ye yakın olması lazım.

        -Evli misiniz? Benimle evlenir misiniz?

        Hayır, bekarım.

        -Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?

        (Gülümsedi)

        -Benimle evlenir misiniz?

        (Gülümsedi ve çocuğu öptü.)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ