Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Stajyer öğrenci 25 metreden düşerek hayatını kaybetti

        Malatya'da staj gördüğü inşaatta yaklaşık 25 metre yükseklikten düşen 17 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti.

        TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

        Feci olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, saat 10.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede bulunan özel bir inşaatta staj gören 17 yaşındaki Engin Tuncay'a ustası tarafından bir üst kattan malzeme getirmesi söylendi. Spiral makinesini almak için üst kata çıkan ve bir süre geri dönmeyen Tuncay, binanın yan tarafında yerde hareketsiz halde bulundu. Özel bir araçla Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Engin Tuncay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        Olay anı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Engin Tuncay'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Aslı Bekiroğlu'nun gözyaşları

        Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve defalarca kez ameliyat olan oyuncu Aslı Bekiroğlu, taburcu olmayı beklerken doktorların kararıyla hastanede kalmaya devam edeceğini gözyaşları içinde açıkladı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ