Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor All Star 2018 yarışmacılarında dikkat çeken isimler! Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

        Survivor 2018için geri sayım sürüyor. Survivor All Stra 2018'in başlamasına son bir ay kaldı. Heyecanla beklenen yarışma programının ünlüler ve gönüllüler kadrosu belli oldu. İçlerinde dikkat çeken isim Turabi oldu.Turabi Çamkıran daha önce Survivor yarışmasını iki kez kazanmıştı. Bakalım 2018 Survivor'da bizi neler bekliyor...

        SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Bu seneSurvivor All Star heyecanı yaşanacak. Yarışmanın hayran kitlesi Survivor All Star'ın ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ile belli oldu. Survivor All Star bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

        Survivor 2018 nasıl olacak?

        Acun Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Survivor 2018 hakkında en büyük ipucunu verdi.Çok farklı bir konsepte izleyici ile buluşacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada; "2018 Survivor takım sistemi değişti." dedi.

        REKLAM

        Survivor 2018'de takım sistemi değişiyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor'da bu yıl takımlar farklı olacak. Her sezonda daha heyecanlı bir hal alan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2018'de bu yıl iddialı bir ekip Survivor adasında yer alacak.

        Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada bir takımda bu güne kadar yarışan isimlerin yer alacağını diğer takımın ise gönüllü olarak başvuru yapan iddialı isimlerden oluşacağını duyurdu.

        SURVİVOR 2018 YARIŞMACILARI

        -Turabi Çamkıran

        -Sema Aydemir

        -Cumali Akgül

        -Merve Aydın

        -Nagihan Karadere

        -Murat Ceylan

        -Hilmi Cem İntepe

        -Adem Kılıççı

        -Hakan Hatipoğlu

        -Nihat Doğan

        -Ümit Karan

        -Nevin Yanıt

        -Sahra Işık

        SURVİVOR ALL STAR HAKKINDA

        Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

        Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ