Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor 2018'de eleme adayları kimler oldu? Dokunulmaz oyunu heyecanı... İşte yeni bölüm fragmanı

        Survivor'da kıran kırana mücadele... Dominik'te All Star ve Gönüllüler takımı, dokunulmazlık sembolünü elde etmek için parkura çıktı. Her hafta bir kere oynanan ve kazanan takımın o hafta elemeye çıkmamasını sağlayan dokunulmazlık oyunu galibi, adasına rahatça döndü. Ancak dokunulmazlığı kaybeden takım da, takımından elenecek olan yarışmacıyı belirlemek için ada konseyine gitti. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

        SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNU HEYECANI

        All Star ve Gönüllüler takımı, dokunulmazlık sembolünü elde ederek bu hafta elemeye çıkmamak için mücadele etti. Sumo parkurunda oynanan karşılaşmaların hepsini All Star takımı şimdiye kadar kazanmıştı. Bu nedenle iyi oldukları bu parkurda rakibine galibiyet şansı tanımamak isteyen All Star takımı, bu bilinçle parkura geldi.

        REKLAM

        Gönüllüler takımı ise şimdiye kadar verdikleri eksiklere bir son vermek için parkura çıktı.Oynanan dokunulmazlık oyununda rakibine üstünlük kuran All Star takımı, Gönüllüler takımını mağlup etti ve böylece dokunulmazlık sembolü All Star takımının oldu.

        All Star takımında Turabi, dokunulmazlık oyununda göstermiş olduğu 3'te 3'lük performansla haftanın en iyi performanslarından birini gerçekleştirdi ve dokunulmazlık sembolünün elde edilmesinde büyük rol sahibi oldu.

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK

        Gönüllüler takımı, dokunulmazlık sembolünü kazanamayınca takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dengeye dayalı bir oyunda Cumali galip geldi ve bireysel dokunulmazlık sembolünü elde ederek ismi yazılmayacak olan isim oldu ve aynı zamanda elemeye bir isim çıkarma hakkını elde etti.

        REKLAM

        ADA KONSEYİNDE ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

        Dokunulmazlık oyununu kaybederek sembolü ele geçiremeyen Gönüllüler takımı, eleme adaylarını belirlemek için ada konseyinde toplandı. Acun Ilıcalı, haftanın en iyi performansının Birsen olduğunu açıkladı ve ardından oylama yapıldı.

        Yapılan takım arası oylamada adı en çok yazılanAnıl, birinci eleme adayı oldu.Bireysel dokunulmazlık oyununun galibi Cumali ise, ikinci eleme adayı olarak Ramazan'ı seçti. Son olarak da haftanın en iyi performansını gösteren Birsen de üçüncü eleme adayı olarak Yağmur'u seçti.

        Böylece Survivor'un 32. bölümünde üç eleme adayı Anıl, Ramazan ve Yağmur olarak belirlenmiş oldu ve yapılacak SMS oylaması için bekleyiş başladı.

        SURVİVOR 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ