Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Dün gece Survivor kim elendi, hangi sürpriz yarışmacı adaya veda etti? 26 Ocak SMS oy sıralaması ile Survivor elenen yarışmacı belli oldu! Survivor'da elenen yarışmacı...
        1

        26 Ocak Çarşamba yani dün akşam Survivor'da kim elendi? Survivor'da SMS oylarıyla elenen yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından dün akşam ki konseyde açıklandı. Sercan, Berna, Mert ve Ayşıl eleme adayı olduğu Survivor’da, halk tarafından en az oyu alan yarışmacı belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte 26 Ocak 2022 dün akşam Survivor'dan elenen yarışmacı...

        2

        SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor ödül oyununda bu akşam yarışmacılar domino şeklinde tahtaları dizerek atışı yapmaya çalıştı. Kadınların yarıştığı turda Gönüllüler, erkeklerin yarıştığı turda Ünlüler kazanında en iyiler mücadelesine geçti. En iyiler mücadelesinde skor 2-2 olunca bayrak yarışına geçildi. Nefes kesen mücadelede Gönüllüler kazandı ve ödül Gönüllüler takımının oldu.

        3

        SURVIVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

        Survivor All Star’da elenen isim dün akşam belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Ünlüler takımından Mert Öcal, Ayşıl Özaslan, Sercan Yıldırım ve Gönüllüler takımından Berna Keklikler. Sürgün adasında olan eleme adayları, bu akşam konseye katıldı. SMS oylaması sonuçlarına göre en az oy alan yarışmacı Ayşıl oldu ve hayallerine veda etti.

        SURVİVOR AYŞIL ÖZASLAN KİMDİR?

        Ayşıl Özaslan kimdir, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York’ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

        Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir.

        Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, "Boxun Yıldızları" programına da katılmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ