Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor ilk eleme adayı kim oldu, sürgün kampına kim gitti? Survivor dokunulmazlığı ve ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 15 Ocak Survivor sürgün kampına giden ilk isim

        Survivor 2022 All-Star'da yarışmacılar yarışmanın ilk bölümüne ödül oyunu ile başladılar. Adadaki ilk gecelerini geçirecek olan yarışmacılar için ilk ödül oyununun ödülü oldukça önemli. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımının tanışmasının ardından açıklanan ödül oyunu ve ilk ödül merak konusu oldu. İşte Survivor 2022 All-Star ilk ödül oyunu, ilk ödülü ve ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı

        SURVİVOR 2022 ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2022 All Star'da Ünlüler takımının ve Gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği ilk oyun ödül oyunuydu. Survivor 2022 All Star'ın ilk ödülü barakaydı. Survivor All Star'da ilk ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

        REKLAM

        Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı yarışmacıları ilk ödül oyununda belirlenen arabaları sadece iterek belirlenen park yerlerine park etmeye çalıştı.

        SURVİVOR 2022 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI, HANGİ TAKIM?

        Survivor 2022 All-Star'da ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler Takımı kazandı.

        SURVİVOR 2022 ALL STAR İLK ELEME ADAYI KİM, SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

        Oylama bittikten sonra ilk eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ilk isim belli oldu. 15 Ocak Survivor All Star'da sürgün adasına gönderilen isim Birsen Bekgöz oldu. Birsen Bekgöz 5 gün boyunca Sürgün adasında kalacak.

        Surviyor 2022 All-Star'da ilk eleme konseyi 19 Ocak Çarşamba günü yapılacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ