Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor sürgün kampı nedir, nasıl olacak? Sürgün kampı ne anlama gelir, sürekli olacak mı? Acun Ilıcalı’dan Survivor’da sürgün kampı açıklaması!

        TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2022 All-Star'da bu sene yeni bir uygulama denenecek. Tüm zamanların en zorlu sezonu olarak adlandırılan Survivor All Star'da konseyde seçilecek isimlerin sürgün kampına gönderileceği açıklandı. İşte Survivor sürgün kampı hakkında merak edilenler...

        SURVİVOR SÜRGÜN KAMPI NEDİR?

        Survivor'da bu sene ilk defa sürgün kampı uygulaması devreye alındı. Yapılan açıklamaya göre Survivor'da bu haftaya özel konseyde yazılan isim sürgün kampına gönderilecek. Sürgün kampına gönderilecek olan aday 24 saat boyunca o kampta takımdan tek başına kalacak. 24 saat sonra konseyde yazılacak diğer isim de sürgün kampına gönderilecek. Sürgün kampına gönderilecek adaylar arasından dört günün sonunda biri elenecek diğerleri adaya geri dönecek. Bu süre içerisinde sürgün kampında olan yarışmacıların hiçbir oyunlara katılamayacak ve ödüllerden faydalanamayacak.

        Sürgün kampı sadece bu haftaya özel olacak. Çarşamba gerçekleşecek eleme konseyinin ardından sürgün kampı uygulaması sona erecek.

        15 Ocak Cumartesi gerçekleşen ilk konseyin ardından sürgün kampına giden ilk isim Birsen oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ