Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayları kimler? Survivor 2019'da takımlar değişiyor!

        Survivor eleme adaylarının belirlendiği bu akşamda, Acun Iıcalı takımlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Buna göre, Survivor'da Yunanistan ve Türkiye takımları kalkacak, takımlar birleşecek ve yeni iki takım oluşturulacak. Peki Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler oldu?

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyununda bu akşam dünkü oyunun ardından bugün ikinci oyunda beraberlik yaşandı. Bayrak yarışında ise Türkiye takımı yarışı, Yunanistan takımına karşı kazandı. Yunanistan takımı kişisel dokunulmazlık oyununu oynadı. Ardından ada konseyinde eleme adayları belirlendi.

        REKLAM

        SURVİVOR'DA TAKIMLAR DEĞİŞİYOR!

        Acun Ilıcalı bu akşam Survivpr'da yeni dönemin başlayacağını duyurdu. Survivor'da iki takım birleşecek ve yarışlarda kazananlara göre siyah ve beyaz olmak üzere iki yeni takım kurulacak. Takımlar birleşme partiisine de böyle gidecek.

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

        Survivor'da ada kpnseyinde yeni takım sistemi ile ilgili yapılan açıklamaların ardından Yunanistan takımı oylama yaparak, eleme potasına giren ilk yarışmacıyı belirledi. Tony ilk eleme adayı oldu. Spyros, eleme potasına giren ikincisi isim oldu. Vasilikos da üçüncü eleme adayı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ