Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor kim elendi? Survivor Kıbrıs finali başlıyor... 24 Haziran Dominik'teki son eleme yapıldı!

        Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı bugün Dominik'te son elemenin yapıldığını seyircilere aktardı. Dün akşamki elemeden sonra Survivor 6 yarışmacı ile Kıbrıs'taki büyük finale doğru gidiyor. Kıbrıs'taki büyük finale kalmak için büyük mücadele veren yarışmacılar, elenmek istemiyor. Ancak dün yapılan dokunulmazlık oyunu sonucunda yine 4 yarışmacı eleme potasına girdi. Bu akşam yapılan ada konseyindeki eleme öncesi ödül oyunu oynandı. Ödül oyununda kıyasıya mücadele yaşandı. Peki Survivor ödül oyunu kim kazandı? Survivor'da kim elendi?

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da ödül oyunu için büyük bir mücadele vardı. Erkeklerde Hilmi Cem, kadınlarda Damla ödül oyununu kazandı. Sarma ödülünün sahibi olan Hilmi Cem Anıl'ı, Damla Nagihan'ı ödüle götürmeye karar verdi.

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        REKLAM

        Survivor eleme heyecanıyaşandı. Dün ada konseyinde TURABİ ve HAKAN 3 oy alarak beraber eleme adayı oldu. Böylelikle dokunulmazlığı kazananların aday seçmesine gerek kalmadan ANIL ve DAMLA'da eleme adayı oldu. Survivor'da ada konseyinde Acun Ilıcalı, performans birincilerini açıkladı. Bu haftaki en iyi performans gösteren erkeklerde yüzde 79 ile birinci isim Hilmi Cem, kadınlarda yüzde 55 ile birinci isim Damla oldu. Kuzey Kıbrıs'taki final öncesi Dominik'teki son elemede Survivor'a veda eden isim HAKAN oldu. Hakan "çok iyi sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Burada çok yakın dostlarım oldu. Hayatımın en büyük sürprizimi aldım. İstanbul'a en güzel ödülle gittim. Ve baba olacağımı öğrendim. Buraya bir kadına aşık geldim, iki kadına aşık dönüceğim" diyerek arkadaşları hakkında güzel sözler söyleyerek veda etti. Acun Ilıcalı'da Hakan hakkındaki düşüncelerini paylaştıktan sonra Hakan, Survivor adasına veda etti.

        SURVİVOR KIBRIS BAŞLIYOR!

        Acun Ilıcalı, eleme öncesinde yarışmacılara büyük bir sürprizi açıkladı. Acun Ilıcalı, bugün Dominik'teki son konsey olduğunu söyledi. Böylece 6 yarışmacı birden Kıbrıs'taki büyük finalde yarışacak.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ