Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon KOLONİ DAĞILDI! Survivor kim elendi ve kim gitti? 24 Mayıs 2022 SMS oy sıralaması ile Survivor kim elendi, hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor elenen isim
        1

        Ekranların fenomen yarışması Survivor'da bu akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı ve elenen isim netlik kazandı. Finale en çok yarışmacı sayısıyla gitmek isteyen Mavi ve Kırmızı takım kıyasıya mücadele verdi. Kırmızı ve Mavi takımından ikişer isim potada yer aldı. Yarışmanın izleyicileri Survivor'da kim elendi? sorusuna yanıt aradı. İşte 24 Mayıs Survivor elenen yarışmacı hakkında...

        2

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Surivor'da bu akşam Mavi ve Kırmızı takım ödül oyununu kazanmak için ter döküyor. Survivor ödül oyununun kazananı belli oldu.

        Kadınlar mücadelesini 8-4'lük skorla Gönüllüler takımı kazandı. Erkekler mücadelesini 8-5 Gönüllüler kazandı ve ödülün sahibi oldu.

        3

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da her hafta salı akşamı bir veda yaşandı. Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da 24 Mayıs Salı yani bu akşam gerçekleştirililen eleme konseyinin ardından elenen yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Elenen isim Sude oldu.