Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon KAOS! Survivor kim elendi ve bu hafta kim gitti? 1 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim aldı?
        1

        Survivor dokunulmazlık oyunu heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da bu akşam Mavi Takım ve Kırmızı Takım dördüncü dokunulmazlık oyununu kazanmak için sahaya çıkıyor. Azalan sayılarla beraber çember daraldı ve her dokunulmazlık ayrı bir önem arz etmeye başladı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 31 Mayıs 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve bu haftaki eleme adayları...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANDI?

        Survivor'da dokunulmazlık oyununun ilk mücadelesi kadınlar turunu 8 - 4 Mavi takım kazandı. Erkekler mücadelesini de 8 - 6 Mavi takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyununun sahibi Mavi takım oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor'da dördüncü ve son eleme adayı Kırmızı takımın dördüncü dokunulmazlığı kaybetmesiyle Batuhan oldu.

        Survivor üçüncü eleme adayı Ünlüler takımında yapılan oylama ile belli oldu. Survivor'da üçüncü eleme adayı toplamda 3 oy alan Sema Aydemir oldu.

        Survivor 2. eleme adayı yapılan oylamanın ardından belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı Takımın aday çıkardığı gecede Ayşe 3 oy alırken Sema 2 oy aldı. Böylece 3 oy alan Ayşe ikinci eleme adayı oldu.

        Survivor 2022 All Star eleme adayı olan ilk isim 27 Mayıs akşamı yayınlanan bölümle birlikte netlik kazandı. Oylamada Ayşe 2 oy alırken Anıl 3 oy aldı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı Anıl Berk Baki oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenecek isim 1 Haziran çarşamba akşamı gerçekleşecek eleme konseyinin ardından belli olması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ