Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor Seda kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Survivor Seda Ocak ne iş yapıyor, mesleği nedir, kaç çocuğu var? Biyografisi ve hayat hikayesi

        Survivor 2022'de heyecan devam ediyor. TV8 ekranlarının en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Survivor 2022 bu akşam da nefesleri kesiyor. Yarışmanın takipçileri 2022 yılında Survivor Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımlarındaki yarışmacıları araştırmayı sürdürüyor. Survivor Gönüllüler takımında yer alan sporcu yarışmacılardan biri de Seda Ocak. Seda Ocak'ın hayatı merak konusu. İşte Seda Ocak yaşı, boyu, memleketi ve hakkında merak edilenler...

        SURVİVOR SEDA OCAK KİMDİR?

        REKLAM

        Seda Ocak 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da doğdu. Üniversite eğitimi için Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümü olmak üzere iki bölüm tercih eden Seda Ocak 100 mt engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer aldı.

        Seda Ocak, çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış olsa da atletizm Antrenörü olarak görev yapmaya devam etmiş bu vesile ile de spor dünyasındaki yerini korumuştur.

        2014 senesinde yine TV8 ekranlarında yayınlanmış olan Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına da katılan Seda Ocak yarışmanın ilk turunda elenmişti.

        Seda Ocak aynı zamanda 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer almıştı.

        2022 Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Seda Ocak 54 kilo ağırlığında ve 1,72 boyundadır. Evli ve iki çocuk annesi olan Seda Ocak'ın eşi Yasin Ocak'tır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ