Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Sude Burcu kimdir, kaç yaşında ve nereli? 2022 Survivor Sude sevgilisi kim, boyu kaç, ne iş yapıyor ve Instagram hesabı nedir? - Biyografisi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        TV8 ekranlarının en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Survivor 2022 15 Ocak Cumartesi gecesi ekrana gelecek ilk bölümüyle birlikte başlıyor. Survivor Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı yarışmacıları açıklandığından beri en çok araştırılan konulardan biri de Survivor Gönüllüler takımı yarışmacısı Sude Burcu'nun hayatı oldu. İşte Survivor Sude yaşı, boyu, memleketi ve hakkında merak edilenler...

        SURVİVOR SUDE KİMDİR?

        Aslen tekvandocu olduğu bilinen Sude Burcu, 11 Mayıs 1996 İzmir'de dünyaya geldi. Sporcu bir aileden gelen Sude Burcu'nun babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmeni, 2 kız kardeşi de Sude gibi tekvandocu.

        REKLAM

        Henüz 25 yaşında olan Sude Burcu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisidir. Sude Burcu spor hayatına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde profesyonel olarak devam ediyor.

        Aynı zamanda da zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu Boğa burcudur. Sude Burcu'nun 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ