Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor’da ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 25 Ocak 2022 dün akşam Survivor 2022: All Star ödül oyunu ödülü ve oyunda yaşananlar
        1

        25 Ocak Salı akşamı ekrana gelen dokuzuncu bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyununda karşılaştı. Survivor 2022’de içinde bir yarışmacının olduğu vairilin yuvarlanarak götürüldüğü oyunda eğlenceli anlar yaşandı. Peki Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da ödül neydi? 25 Ocak Survivor'da yaşananlar

        2

        SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM TAKIM KAZANDI?

        Survivor All Star’da Ünlüler ile Gönüllüler takımı, ödül oyununda karşılaştı. Nefis bir yiyecek ödüllü oyunda zaten aç olan yarışmacılar parkurda müthiş bir mücadele verdi. Oyunda atıcı olan yarışmacı silindire giriyor. İki arkadaşı onu parkurdaki engelleri aşırarak finale ulaştırdı. Sonrasında iki çubuk, yol boyunca taşınan silindire atılmaya çalıştı. Kadın yarışmacıların mücadelesini 8-6 Gönüllüler, erkekler mücadelesini 8-5 Ünlüler kazandı. Genel skor 1-1 olunca en iyiler mücadelesi oynandı. Bu turu 3-0 kazanan Gönüllüler, ödülün sahibi oldu.

        3

        SURVİVOR'DA ÖDÜL NEYDİ?

        Survivor 2022’de ödül oyununda kazanan takımın alacağı ödülü Murat Ceylan, yarışma öncesinde açıkladı. Oyunu kazanan takım, içinde yoğurt, ananas, mango, fındık, badem, kaju, muz, kivi, hindistan cevizi gibi çeşitli ürünlerin olduğu yiyeceğe kavuşacak.

        4

        ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'ın klasiği olan Anlat Bakalım oyunu, yarışmacıların ve izleyenlerin eğlendiği keyifli bir oyun. Oyunda yarışmacılar, karşısındaki arkadaşa verilen kelimeyi yasaklı sözcükleri kullanmadan anlatmaya çalışıyor. Verilen sürede en çok bilen ikili, takımına sayı kazandırıyordu. Sezonun ilk Anlat Bakalım oyununda 5-0 skorla kazanan Ünlüler takımının ödülü de kalem böreği oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ