Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tarzan Rıfkı filmi konusu ve oyuncuları: Tarzan Rıfkı konusu ne, oyuncuları kim? Kemal Sunal'ın filmi Tarzan Rıfkı nerede çekildi, kaç yapımı?
        1

        Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu'nun başrollerini paylaştığı Tarzan Rıfkı filmi konusu ve oyuncuları gündeme geldi. Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden Tarzan Rıfkı 22 Haziran Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında yayınlanırken "Tarzan Rıfkı konusu ne, oyuncuları kim? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi? soruları gündeme geldi. İşte, oyuncu kadrosu ve konusu...

        2

        TARZAN RIFKI FİLMİ KONUSU NE?

        Sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğu ormanda geçmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini mafyanın içinde bulur. Ve bu kanunsuz adamlar Rıfkı'yı kendi kirli işlerinde kullanmak isterler. Ama sakarlığı yüzünden mafyanın bütün işlerini altüst eden Rıfkı, sonunda mafya babasını da çileden çıkarır. Çareyi Rıfkı'yı ortadan kaldırmakta arayan mafya, akla gelmeyecek her türlü yola başvurarak harekete geçer.

        3

        TARZAN RIFKI OYUNCULARI KİMLER?

        Kemal Sunal - Tarzan Rıfkı

        Suna Yıldızoğlu - Melahat

        Asuman Arsan

        Saadettin Erbil - Abdullah

        Ece Berkant - Gül

        Dinçer Çekmez - Zeki

        Ünal Gürel - Kerpeten Hüsnü/Duba Hüsnü

        Yadigar Ejder - Bitirim

        Süheyl Eğriboz - Manyak Rıfat

        Adem Taşay

        Ekrem Dümer - Polis müdürü

        Coşkun Göğen

        Demiray Erül - Komiser Asım