Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Teknik direktör Tamer Güney yaşamını yitirdi - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Fenerbahçe, Orduspor, PTT, Balıkesirspor, Kayserispor, MKE Ankaragücü, Adanaspor, Eskişehirspor, Diyarbakırspor ve Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevlerini üstlenen Tamer Güney'in yaşamını yitirdiği belirtildi.

        Açıklamada, bir dönem Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan ve uzun yıllar TFF'de önemli görevler üstlenen Güney'in ailesi ile futbol camiasına başsağlığı dileğinde bulunuldu.

        BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

        Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, vefat eden eski futbolcu, teknik direktör Tamer Güney için taziye mesajı yayınladı. Bakan Kasapoğlu, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

        “Çalıştırdığı takımlarda yetiştirdiği futbolcularla Türk futboluna büyük katkılarda bulunan, milli takımda ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda önemli görevler üstlenen Tamer Güney’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Tamer Güney’e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı diliyorum.”

        GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

        Galatasaray, Tamer Güney'le ilgili bir paylaşım yaptı ve "Bir dönem kulübümüzde altyapı sorumluluğu görevini üstlenen değerli futbol adamı Tamer Güney'in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

        Fenerbahçe de konuya dair bir paylaşım yaptı. Sarı-lacivertlilerin paylaşımında "2000-03 yılları arasında altyapımızda koordinatör olarak görev alan, 2003 yılında bir süre A Takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Tamer Güney'in vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ